Benodigdheden:
(Voor bodem)
1 pak bastognekoek
100 gram gesmolte roomboter
Half potje Bebogeen of een blikje dulce de leche
500 ml opgeklopte slagroom
2 bananen
Chocoladevlokken of hagelslag
Begin met het maken van de bodem. Maal de koekjes fijn, roer er de gesmolte boter door en doe deze in een springvorm (bodem bekleden met bakpapier). Met een lepel kun je het koekmengsel goed aandrukken zodat je een mooie gelijkmatige bodem krijgt. Zet de springvorm nu 10 minuten in de koelkast.
Haal de springvorm uit de koelkast en verwijder de ring. Smeer een laagje Bebogeen of Dulce du leche op de bodem. Daarna beleg je deze met plakjes banaan. Verdeel de slagroom erover en garneer met chocolade vlokken of hagelslag.
Hoi Wendy..hij ziet er goed uit. Ik ga deze zeker een keertje maken.
BeantwoordenVerwijderenLeuk dat je deze heerlijke banoffee ook eens gaat maken!
Verwijderen